Incompany Trainingen

Al meer dan 15 jaar maken wij incompany programma’s voor groepen (interne) adviseurs. Zij werken aan hun leervragen en aan de organisatiedoelstellingen. Onze activiteiten lopen uiteen van een lezing van een uur, 1-op-1 coaching, tot een vijfdaagse training in Barcelona of een leergang met een looptijd van een jaar.

Bekijk hier twee voorbeelden van incompany trainingen

TRAINEE ADVISEUR PROGRAMMA’S

ADVISEUR PROGRAMMA’S

Wij hebben gewerkt voor de volgende opdrachtgevers: Adviestalent (Twynstra Gudde), Agro Energy, Bureau ICT Toetsing (Ministerie BiZa), CBS, Critical Minds, CROP-accountants, Deloitte, diverse Universiteiten en de Rabobank (Traineeships), GGZ-eindhoven, diverse gemeenten, Haven Amsterdam, M&I partners ICT adviesbureau, ORO-zorg, Politieacademie, Strukton, Rebel-group, RDW, Rijkswaterstaat, Vereniging voor Arts en Auto.

Wat onze opdrachtgevers zeggen

“Machiel heeft voor team Zorgadvies een waardevolle en leerzame dag georganiseerd over Advieskunst. Al vrij snel werd ons duidelijk wat onze grootste valkuil is, namelijk naast het advies geven je ook verantwoordelijk voelen voor de uitvoering van het advies. Door deze eye opener was er tijdens deze dag voldoende ruimte voor verdieping van de adviesvaardigheden. Machiel voelde haarfijn aan, waar de behoefte zat en paste het programma daar voortdurend op aan.”

Marina Martens-Teeuwen – Teammanager ORO (Gehandicapten zorg)

“Samen met Machiel heb ik de interne opleiding Goed Adviseren binnen onze organisatie mogen vormgeven, die hij ook begeleidt als kerndocent. Machiel kenmerkt zich daarbij als iemand die goed aanvoelt wat een opdrachtgever nodig heeft, zich snel kan verplaatsen in verschillende werkvelden en bovenal als iemand die met humor en mensenkennis iedereen in de opleiding kan enthousiasmeren. Machiels boek Advieskunst is daarbij een goed leesbaar, laagdrempelig maar toch zeer inhoudelijk handboek. Advieskunst combineert de belangrijkste inzichten van verschillende auteurs over intern adviseren, die ook voor extern adviseurs verplichte kost zijn. Werken met Machiel en zijn boek, ik kan het iedereen aanraden!”

Mark Buck – Teamleider Organisatieadvies Verus (Onderwijs)

Neem contact op