Over ons

Het netwerk rond Advieskunst is gespecialiseerd in het professionaliseren van (interne) adviseurs. Ieder heeft daarbij zijn/haar eigen expertise. Naast het adviseren en begeleiden van groepen doet het netwerk onderzoek naar adviseurs en professionals en publiceren zij hierover.

 

 

Machiel (1970) houdt van het werken op de grens tussen vakgebieden, staf-lijn en organisaties zoals adviseurs dat doen. Als begeleider en trainer werkt hij al 20 jaar aan het professionaliseren van adviseurs en heeft hij met zo’n 1500 adviseurs gewerkt, Hij is sterk persoonsgericht en richt zich op de wisselwerking tussen praktijk en theorie. Hij werkt als trainer, adviseur en spreker/schrijver. Machiel werkte voorheen bij de Baak Management Centrum als coach, trainer en leidinggevende open opleidingen. Daarvoor was hij communicatie- en organisatie adviseur bij Twynstra Gudde.

 

 

 

Noëlle (1960) gaat graag op zoek naar de mens achter de adviseur. Wat drijft jou, wat vind je belangrijk, waar liggen jouw kwaliteiten, hoe kun je je ontwikkelen naar iemand die in positie is en energie krijgt van het vak? Ze werkt als trainer en coach en begeleidt dialogen in organisaties. Ze heeft bijna 20 jaar gewerkt voor Nathans Adviesbureau en Rijnconsult.

 

 

 

 

 

 

Marthe (1989) maakt in de Advieskunst de koppeling tussen de theorie, de dagelijkse praktijk, maar vooral ook de adviseur als mens. Wat beweegt adviseurs en wat hebben zij nodig om van maximale toegevoegde waarde te zijn voor hun organisatie? Ze werkt vanuit een waarderende en bevlogen insteek en ziet de adviseur als sleutelfiguur in organisatieontwikkeling- en verandering. Marthe is oprichter en adviseur bij MEAUVE – veerkrachtig veranderen en werkte hiervoor bij Adviestalent, Twynstra Gudde en Bright & Company.

 

 

 

 

Bianca (1984) werkt vanuit inspiratie en energie aan het bereiken van gemeenschappelijke doelen. Kernwoorden die bij haar passen zijn verbinden, vernieuwen en verder brengen. Ze werkt met een sterk oog voor de mens aan het achterhalen van de kern van een vraagstuk.
Als adviseur, (yoga) docent en trainer weet ze al tien jaar mensen te inspireren en adviseren het beste uit zichzelf en de omgeving te halen.
Bianca werkte voorheen als veranderkundig en communicatieadviseur voor Twynstra Gudde en stichting Kennisnet en als (relatie)manager voor Kunskapsskolan Nederland.