Over ons

Noëlle van der Hagen en Machiel Willemsen zijn gespecialiseerd in het professionaliseren van (interne) adviseurs, doen hier onderzoek naar en publiceren over dit onderwerp. Zij hebben samen ruim 30 jaar ervaring als trainer en zo’n 2500 adviseurs begeleid in hun ontwikkeling.

Noëlle (1960) gaat graag op zoek naar de mens achter de adviseur. Wat drijft jou, wat vind je belangrijk, waar liggen jouw kwaliteiten, hoe kun je je ontwikkelen naar iemand die in positie is en energie krijgt van het vak? Ze werkt als trainer en coach en begeleidt dialogen in organisaties. Ze heeft bijna 20 jaar gewerkt voor Nathans Adviesbureau en Rijnconsult.

 

 

 

 

 

 

 

Machiel (1970) houdt van het werken op de grens tussen vakgebieden, staf-lijn en organisaties zoals adviseurs dat doen. Hij is sterk persoonsgericht en richt zich op de wisselwerking tussen praktijk en theorie. Hij werkt als trainer, adviseur en spreker/schrijver vooral met (interne) adviseurs. Machiel werkte voorheen bij de Baak Management Centrum als coach, trainer en leidinggevende open opleidingen. Daarvoor was hij communicatie- en organisatie adviseur bij Twynstra Gudde.