Onze werkwijze

Wij werken vanuit onze expertise: het ontwikkelen van adviseurs mbv opleidingsprogramma’s. Op basis van onze brede ervaring in veel verschillende organisatie, verdiepen wij ons in jouw organisatie. Wat speelt er, welke veranderprocessen lopen er die van invloed zijn op de adviseurs. En welke geschiedenis en leidende principes zijn bepalend voor de context. Hoe wordt de rol van opdrachtgever ingevuld? Welke methoden (projectmatig werken, veranderscholen, persoonlijkheids testen etc.) gebruikt men?

Wij ontwerpen programma’s op maat voor jouw organisatie. Dat vinden we leuk en interessant omdat elke context andere spanningsvelden met zich meebrengt. Wij ontwikkelen samen met opdrachtgevers en deelnemers de programma’s en passen die op basis van onderzoek, maatschappelijke ontwikkelingen en onze laatste ervaringen steeds aan. We werken informeel, snel en met plezier in onze opdrachten. Advieskunst heeft een grote hoeveelheid maatvideo’s, artikelen, literatuurlijsten, podcasts en simulaties die wij inzetten. Dat doen we samen met onze specialisten denk aan gesprekscoaches, schrijf experts, vechtkunst – sport docenten waarmee we al lang samenwerken, veelal 15+ jaar.

Daarbij zijn de omstandigheden van belang: een gepaste locatie, ruime zalen, ruimte om uiteen te gaan en/of te wandelen. Gepaste voeding en natuurlijk een flinke afwisseling in de werkvormen!